Dutch

WELKOM

Wanneer u op zoek bent naar professionele internet onderzoeksdiensten dan heeft u er absoluut alle baat bij om Alpha Vestigo in te schakelen als uw eigen onderzoeker(s). We zorgen ervoor dat alles vloeiend verloopt voor al uw bedrijfs-, privé- en openbare onderzoeken. Alpha Vestigo leidt u door alles wat u nodig heeft op een tactvolle wijze, met respect en begrip.

Beschikken over de juiste informatie laat u immers toe om de juiste beslissingen te nemen.

 

INTERNET ONDERZOEKEN

Door de jaren heen werd er reeds door honderden ondernemingen, organisaties, particulieren en gespecialiseerde agentschappen beroep gedaan op Alpha Vestigo’s internet onderzoeksdiensten. De doeltreffendheid van onze professionele aanpak wordt steeds opnieuw bewezen.

Ondernemingen

Ondernemingen en zelfs non-profit organisaties consulteren Alpha Vestigo op regelmatige basis om zo degelijk onderzochte dossiers te verkrijgen die cruciale informatie bevatten ten einde strategische beslissingen te kunnen nemen. De succesvolle toekomst plannen van uw bedrijf of organisatie vereist dat u de feiten en de waarheid aan uw zijde heeft.

Privé

Wat de reden ook mag zijn waardoor u nood heeft aan een internet onderzoek, Alpha Vestigo kan in die nood voorzien en zal steeds uw privacy beschermen. De persoonlijke levenssfeer van onze cliënten en de potentiële doelen werd nog nooit verstoord door onze onderzoeken gedurende de gehele geschiedenis van ons bestaan.

Openbaar

In talrijke zaken waar in het belang van het algemeen welzijn feiten en de waarheid achterhaald moesten worden, werd reeds beroep gedaan op onze internet onderzoeksdiensten. Niets zorgt voor meer frustratie dan wanneer burgers gedwongen worden om een oneerlijk beleid te aanvaarden en onterechte wetten na te leven. Om die redenen hebben gespecialiseerde agentschappen, bezorgde burgers en activisten om onze bijstand gevraagd, met als doel een klaar beeld te verkrijgen op de realiteit.

 

TARIEVEN

Alpha Vestigo voert internet onderzoeken en kan de resultaten daarvan aanleveren in twee talen, Nederlands en Engels.

De tarieven van onze diensten voor bedrijfs-, privé- en openbare onderzoeken vindt u in onderstaande tabel:

1 uur € 30 / US$ 40
1 dag (7 uren) € 200 / US$ 275
1 week (6 dagen) € 1,200 / US$ 1,650
1 maand (25 dagen) € 5,000 / US$ 6,875
Alle betalingen dienen vooraf te gebeuren.
Advertisements